vrijdag 20 maart 2015

Ebay aankopen # 1


Ebay, I like it! Ik koop al jaren spullen via ebay en het zijn echt van die hebben dingen meestal voor nog geen euro. Ik wil jullie laten zien wat ik de afgelopen tijd heb gekocht op ebay en zal later nog een post maken als ik alles binnen heb om te zeggen of het wel of niet iets is.

Om te beginnen heb ik een brush egg gekocht. Ik zag dit al op verschillende webshops voorbij komen maar dan zijn ze rond de 5 a 6 euro wat ook niet duur is maar dan komt er nog verzendkosten bij. Op Ebay vond ik heb bij deze verkoper: accecity2006 voor €1,49. Nou geen geld toch. Het is een silicone hoes die je om je vingers doet en je doet een beetje kwastenreiniger tussen de groeven en je kan je kwasten er gemakkelijk overheen halen. We zullen nog gaan zien of het echt zo makkelijk is. Ik heb hem in het mint groen besteld. Hij was er ook nog in het roze en paars
Fashion-Lace-Cute-Charms-5PCS-Clover-Womens-Ladies-Bracelet-Accessories-Gift
Als 2de heb ik 5 schattige armbandjes gekocht. Het waren er 5 voor €0,73. Geen geld toch? Het is alleen afwachten welke kleuren het zijn want daar kon je niet uit kiezen. Ik hoop een beetje zomers want ik vond ze ook juist zo leuk door het model en de kleurtjes. Ik heb de armbandjes trouwens besteld bij: nice-seller77


Ik heb ook voor het eerst een kledingstuk gekocht op ebay. Het is een t-shirt ik heb hem wel een maat groter besteld voor de zekerheid kan hem altijd nog als slaapshirt gebruiken mocht hij veel te groot zijn of doorverkopen. Ik heb het t-shirt gekocht bij: xuxingxiong2012 en hij koste ongeveer €6,80. Nou voor dat geld durfde ik het te proberen. Ik heb de zwarte besteld en dan in de grootste maar. XL. Normaal heb ik een L maar omdat het toch uit China komt heb ik me twijfels over de maten.

Ik heb ook een paar van de welbekende oorbellen besteld. De dubbel dot oorbellen. Ik heb ze besteld in het mint groen. Ik heb ze besteld bij: topgradejewelry en de oorbellen kosten €0,93. Nou geen geld dus daar wilde ik het wel voor proberen. Ik hoop vooral dat de kleur ook wel echt mooi is.
En als laatst heb ik een ding voor me haar gekocht waarmee je makkelijk een knot zou moeten kunnen maken. We zullen het zien, hopelijk werkt het want een donut werkt niet zo goed met mijn haar. Ik heb hem gekocht bij:dib-bid en hij koste €0,76 dus ook deze is het proberen wel waard voor dat geld.

Wat vonden jullie van deze dingetjes? Zoals ik al zei zodra alles binnen is maak ik een nieuwe post waarin ik alles laat zien en vertel of het ook echt iets is.
Kopen jullie wel eens iets op ebay? Zo ja wat koop je dan zoal, laat het achter in de comments.

xxx Laura

6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry ik heb per ongeluk je blog bericht verwijderd :( dat was helemaal de bedoeling niet. Sorry!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oorbellen heb ik in zwart en parelkleur besteld ook ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja je ziet ze echt overal maar ik dacht voor die prijs kan ik het wel proberen is het niks gooi ik ze weg. Ben wel beniewd hoe de zwarte eruit zien :)

   Verwijderen
 4. Dat ding voor je haar heb ik ook eens besteld, maar ik ben er nooit echt achter gekomen hoe ik dat nou goed voor mekaar wil krijgen met mijn haar... Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet heel eerlijk zeggen als ik dat ding ook zie heb ik ook geen idee hoe het werkt :') maar wilde het toch wel proberen.

   Verwijderen