woensdag 11 maart 2015

Nintendo 2DS

Afgelopen december heb ik mezelf een cadeau gegeven. En dat was een Nintendo 2DS. Ik kocht deze is een combi verpakking met het spel Pokemon Alpha Sapphire. Ik speelde vroeger altijd al op dit soort spelcomputers en heb elke versie gehad op de 3DS na. Het begon vroeger al bij de Gameboy. Ja dat is heel erg lang geleden! Deze was van mijn ouders maar kreeg ik later en later hebben wij hem zelf nog weggegeven. Daarna kwam de gameboy color. En weer iets later de Gameboy Advance. En ik heb ook nog daarna de Gameboy advance SP gehad. En toen eindigde het bij de eerste Nintendo DS. Daar heb ik toen heel lang voor gespaard en heel lang op gespeeld.

Maar na al die jaren begon het weer te kriebelen en ik vond persoonlijk een Nintendo 3DS best wel prijzig vooral omdat ik het 3DS gedeelte waarschijnlijk toch niet zou gebruiken. Afgelopen December was er een leuke actie met de Nintendo 2DS + Pokemon Alpha Saphire voor €134,99. Het spel kwam die week ook uit dus het spel koste ook €44,99 los en de 2DS die erbij zat koste los €129,99. Dus samen waren ze los €174,98. Nou dan was €134,99 een goede deal. Het enige nadeel is dat het spel op een geheugen kaart is geïnstalleerd en dus niet echt het losse spel is. Maar verder maakt dat niet veel uit.


Ik kan zeggen dat ik tot op de dag van vandaag geen spijt heb van mijn koop. Hij bevalt heel erg goed ligt ook lekker in de hand. Vooral daar was ik bang voor omdat ik niet echt grote handen heb. Ik twijfelde trouwens al heel erg lang om een nieuwe DS te kopen en we kregen als eerste al de Nintendo 2DS transparant blauw binnen. En toen vond ik hem al vet maar het was helemaal top dat juist die in dit pakket zat.

Ik heb nog niet veel nieuwe spellen maar wil er wel nog een aantal kopen. Ik heb van een collega Pokemon X overgekocht zodat ik Pokemon Alpha Sapphire compleet kan maken met de andere pokemons. En er was toen een actie dat als je de nieuwe Pokemon registreerde en een Nintendo DS registreerde je nog een gratis spel kon kiezen en ik koos toen voor Mario party Island Tour.

Ik heb Pokemon Alpha Sapphire al een tijdje geleden uitgespeeld maar wil nu verder spelen om alle Pokemons te vangen. Ik ben super blij met me Nintendo 2DS en ik zal er vast en zeker nog jaren plezier van hebben zoals ik dat ook met de voorgangers heb gehad.
Ik heb trouwens een foto gemaakt van hoe mijn oude Nintendo DS eruit ziet nu. Hij is ook een keer gevallen op een glazen plaat. De plaat was nog heel alleen de DS niet meer helemaal. Hij werkt trouwens wel nog steeds!
Ik heb op het gat plakband gedaan zodat er geen vuil achter het scherm kan komen.
Zoals je kan zien is deze echt op gespeeld.

Hadden jullie vroeger een gameboy? Zo ja welke? Laat het achter in de comments.

xxx Laura

2 opmerkingen:

 1. Ik heb een 3DS, maar alleen eigenlijk omdat je hem dan handig dicht kan klappen, met die 3D functie doe ik weinig wat mee.
  Alleen moet ik nog wel die nieuwe Pokémon game kopen!
  Ik heb een Gameboy Color gehad en daarna de Nintendo DS, Nintendo DS Lite en nu de 3DS dus (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah leuke post, ik heb zelf een 3ds. Vooral omdat ik die makkelijker vind om mee te nemen. Die Pokemon game was echt leuk :3 Ik heb vanaf de gameboy color alle gameboy/nintendo ds-sen gehad behalve de nintendo ds (original) ^^

  ~ Sann
  www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen