maandag 30 maart 2015

Kiko Shopblog


Steeds meer mensen kennen het merk Kiko. Het is al jaren te koop in Duitsland, Spanje en nog veel meer andere landen. Ik heb al een aantal keer spulletjes van dit merk gekregen van me ouders als ze naar Duitsland waren geweest maar sinds het najaar zit er ook een Kiko in Nederland. En die zit in Amstelveen. Ik ben gisteren samen met mijn ouders naar Amstelveen geweest en natuurlijk heb ik daar het een en ander gekocht. En dat wilde ik jullie graag laten zien. Bijna alles ook afgeprijsd vanwege speciale acties. Dus dat scheelde ook nog wel aardig wat.

Om te beginnen een overzicht van wat ik allemaal gekocht heb.
Zoals jullie kunnen zien heb ik aardig wat gekocht. Ik ga het per foto even toelichten.


Om te beginnen heb ik een nieuwe poeder kwast gekocht. De mijne was echt aan vervanging toe en omdat ik de make-up van Kiko erg fijn vind durfde ik de kwast ook wel uit te proberen. Hij was ook wel betaalbaar niet heel goedkoop maar ook niet heel duur. Hij koste €15,90. Ik heb hem net ook voor het eerst gebruikt en ik vond hem erg fijn.

Ik heb ook zelf een palletje samen gesteld. Alle clicks oogschaduw kleurtjes waren nu afgeprijsd naar €4,90 voor €2,40. Dus de 3 kleurtjes waren nu maar €7,20. En het palletje waar je ze in kan klikken was nu €2,50 in plaats van €3,90. Dus in totaal koste dit pallet me €9,70. Dat is geen geld voor zulke grote oogschaduw pannen. En ze hebben ook hele goede pigment.
Ik heb de kleuren 400 (dat is een sparkle oogschaduw) 219 en 216.

Ik heb ook weer een nieuwe eyeliner pen gekocht. Ik had deze voor de kerst al een keer van me ouders gekregen en hij was heel erg fijn! Hij was nu ook nog eens afgeprijsd van €6,90 voor €3,90. Hij heeft een scherpe niet te harde maar ook niet te zachte punt waarmee je heel precies je eyeliner kan aanbrengen,
Ook heb ik een lippenstift gekocht en je raad het vast al. Ook deze was afgeprijsd! Hij koste eerst €6,90 En koste nu €5. Niet heel veel afgeprijsd maar het scheelt toch. Het is een donker roze kleur. Op de foto kreeg ik de kleur niet echt goed in beeld. Het is een neutrale kleur die elke dag zou kunnen en dat wilde ik ook graag.
En als laatste heb ik een nagellak gekocht. Ik moest me heel erg inhouden want ik weet dat hun lakjes erg goed zijn en ze waren allemaal nu €2,50 in plaats van €3,90. Ik heb ook een gigantische nagellak verzameling dus ik vond dat ik er ook maar 1 mocht kopen omdat ik mezelf te goed ken om er veel te kopen en er maar 1 echt te dragen. Ik vond deze kleur gelijk erg mooi. Koningsblauw, zo'n kleur had ik ook echt nog niet. Ik heb hem zoals je kan zien gelijk opgedaan en met 2 laagjes dekt hij heel erg mooi. Er zit ook een nagelverhardende formule in deze nagellakjes.

Mijn moeder kon zich bij de nagellak minder inhouden dan ik zij kocht er 3 maar zij heeft ook niet zoveel nagellak als ik heb. Wil je trouwens heel graag iets van Kiko kopen maar is Amstelveen echt te ver weg dan heeft Kiko ook nog een webshop.
Ik hoop dat jullie het een leuke post vonden. Konden jullie Kiko al? En zou je er misschien zelf iets kopen? Laat het achter in de comments,

xxx Laura

1 opmerking:

  1. Die nagellak heb ik ook in die kleur, echt favoriet. Moet snel een nieuwe kopen!

    BeantwoordenVerwijderen