zondag 22 maart 2015

Music Time # 4


Ja ja het is weer een tijd voor music time en het is de 4de keer. Dat betekend dat ik nu al een maand aan het bloggen ben! En het bevalt me goed. Op de zaterdag na heb ik elke dag een post en ik hoop dat jullie dat genoeg vinden. Deze week heb ik vooral wat oudere nummers veel geluisterd.

Op nummer 5 staat deze week: Glad You Came - The Wanted.
Ik vind het een lekker nummer met mooie muziek en een mooie tekst. Vooral de muziek vind ik het beste.
Op nummer 4: We Can't Stop - Miley Cyrus.
Tegenwoordig hebben veel mensen niks meer met Miley maar waarom eigenlijk? Ze is zichzelf mag dat soms niet? Tuurlijk af en toe gaat ze een beetje ver maar ach het is haar leven. Maar omdat zij een Disney ster was mag ze dat niet? Onzin toch. Miley I like you. ik snap wel dat ze juist van het Disney imago af wilt en ze maakt echt top muziek.
Op nummer 3: Diamonds - Rihanna.
Ik ben echt gek op Rihanna haar stem! Ze kan echt heel goed zingen. Ik vind trouwens haar nieuwe nummer met Kayne West 10x niks maar heel de stijl van dat liedje vind ik niks. Van diamonds vind ik de tekst heel erg mooi. Wisten jullie trouwens dat Sia die liedje geschreven heeft? 2 topartiesten dat wordt samen geweldig toch.
Op nummer 2: Airplanes Part 2 - B.O.B ft. Eminem and Hayley Williams.
Dit nummer vind ik al jaren erg goed. Part 1 vind ik ook top hoor maar part 2 raakt me net iets meer. De combinatie van de 3 artiesten samen maakt het gewoon erg goed.
Op nummer 1: Beating Heart - Ellie Goulding.
Dit nummer stond vorige week ook al in me top 5 maar ik heb het nummer deze week ook echt veel geluisterd en vind het echt een top nummer!

Dat waren ze weer voor deze week. Wat waren jullie favoriete nummers deze week? Laat het achter in de comments.

xxx Laura

2 opmerkingen:

  1. Diamonds blijft altijd leuk! Ik ben fan van alle One Direction, Ed Sheeran en 5 Seconds of Summer liedjes haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind Rihanna meestal ook erg goed. Ed Sheeran heeft ook mooie nummer maar met One Direction heb ik niet zoveel. Als jij het maar leuk vind :).

      Verwijderen