maandag 9 maart 2015

Spring
Het voorjaar hangt in de lucht en ik dat dat vele met mij het helemaal niet erg vinden als de temperatuur wat omhoog zal gaan. En dat eindelijk die dikke winterjas vervangen kan worden voor een dun jack of vest of zelfs helemaal niet! Afgelopen weekend hadden we al een voorproefje op de lente het was wat fris maar de zon scheen en echt koud was het nou ook weer niet.

Wat ook zo leuk is aan de lente vind ik dat er weer blaadjes aan de boom komen er komen leuke bloemen er komen nieuwe dieren. Lammetjes bijvoorbeeld. En nog een bijkomend voordeel. Het duurt niet meer zo lang voor het echt zomer is en dat vakanties gaan beginnen!

Om nog een beetje in het lente gevoel te komen en te blijven heb ik wat leuke foto's die zeker bij de lente horen gezocht.


Flowers

Ik denk dat jullie er net zo aan toe zijn als ik dat het lente wordt. Van deze foto's wordt ik van binnen wel weer even gelukkig en wil ik zo graag dat het snel lente wordt. Ik ga me garderobe alvast maar bijvullen met t-shirt en tops voor het mooie weer begint.

Waar moeten jullie altijd aan denken bij de lente? Laat het achter in de comments.

xxx Laura

3 opmerkingen:

  1. Jaa, ik kan niet wachten tot het zonnetje er echt weer door komt! Het afgelopen weekend was al een fijn voorproefje van de lente :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja klopt. Vandaag is het trouwens ook weer heerlijk weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan niet wachten tot het weer lekker weer is (zon + warmte)! Dan kan ik weer wat vaker naar buiten om foto's te maken :D

    BeantwoordenVerwijderen