dinsdag 10 maart 2015

Aussie volume shampoo


Vandaag heb ik een review voor jullie van een shampoo. En wel namelijk de Aussie volume shampoo. Ik heb deze in januari gekocht dus ik heb hem goed kunnen uittesten en ik wil jullie graag laten weten wat ik van deze shampoo vind.

Om te beginnen heb ik deze shampoo gekocht voor €5 bij de Kruidvat. Het was toen een actie dat alle Aussie producten €5 waren. Des te meer reden dacht ik om deze shampoo eens uit te proberen. Normaal kost de shampoo €6,99. Op verschillende blogs las ik al positieve review dus dit moest goed zijn toch? Ik heb van mezelf best droog haar en was me haar 1 a 2 keer per week. De laatste tijd ging me haar erg hangen vandaar dat ik de volume versie gekocht heb.


We beginnen met de ingrediënten lijst. Het is een flinke lijst en zoals veel shampoo is het hoofdbestand water (aqua). Als je SLS wilt vermijden moet je deze shampoo ook zeker niet nemen want Sodium Lauryl Sulfate en Sodium Laureth Sulfate staan gelijk als 2de en 3de op de lijst van ingrediënten. Verder is de ingrediënten lijst niet heel bijzonder.

De geur van de shampoo is ook iets wat erg belangrijk is vind ik en die vind ik wel erg lekker! het ruikt zoet maar toch ook weer niet. het ruikt vooral heel erg schoon. Ik kan de geur ook niet beschrijven je moet het echt geroken hebben wil je het snappen. De shampoo schuimt ook heel erg goed. Je hebt maar heel weinig nodig waardoor deze shampoo wel erg zuinig is in gebruik. Er zit trouwens 300ml in de fles en dat is wat er meestal in een shampoo fles zit.
De shampoo is een beetje stroperig en heeft een soort perzik kleur.

En dan natuurlijk het resultaat. Dat vond ik helaas helemaal niks. Tijdens het wassen voel je dat je haar stugger wordt en dat is een goed teken. Maar zodra me haar droog wordt hangt het nog erger dan als ik het met een andere shampoo was, En ik moet me haar na 2 dagen echt wassen als ik deze shampoo heb gebruikt omdat me haar er dan uitziet of je er een ei op hebt gebakken. En normaal ziet mijn haar er nooit vet uit. Ik vond deze shampoo dus helaas een flinke tegenvaller en had er meer van verwacht. De geur en structuur van de shampoo waren goed nu alleen het resultaat nog. Ook me moeder heeft haar haar aardig wat keer met deze shampoo gewassen en zij had hetzelfde. Me moeder heeft kort en dun haar dus had het goed moeten werken maar helaas..

Binnenkort ga ik wel een andere Aussie shampoo uittesten om te kijken of die wel bevalt en ik zal daar ook zeker weer een review over schrijven.
Hebben jullie al eens een Aussie product gekocht en gebruikt? En wat vonden jullie er van? Laat het weten in de comments.

xxx Laura

1 opmerking:

  1. Ik heb zelf nog nooit een Aussie shampoo gebruikt, ik gebruik mijn oud vertrouwde dove shampoo, haha

    BeantwoordenVerwijderen